Vir szigetről

Horvátország, eladó apartmanok Vir szigeten,amit ingyenesen használható híd köt össze a szárazfölddel. Zadartól mindössze 21km-re, bármely Eu országból megközelíthető autópályán. Nemzetközi reptér a távolabbról érkezők utazását segíti. Vir sziget egy rohamosan fejlődő turistaparadicsom,még elérhető ingatlan árakkal. Múltját tekintve, ugyan nem mondható Vir sziget a régi római kórból ránk hagyott örökségekkel büszkélkedő ősi szigetnek, de a környék látnivalói és maga a sziget "két arcú"-sága adja meg a közkedveltségét.

Miért is mondjuk két arcú szigetnek?

Vir sziget-re,ha elutazik az ember ingyenes híd köti össze a szárazfölddel, tehát miután megközelítésben könnyedén átkeltünk a szigetre, az első kép ami elénk tárul az a beépített rész. Ez az egyik arca, apartmanok -éttermek változatos partszakaszok még a hotel zsúfoltságtól mentesen.Másik arca Vir szigetnek az érintetlen beépítetlen zöld -természetvédelmi övezet, amely a szigetet átszelve tárul elénk.

Vir szigeten három település található: Vir,Torovi és Lozice.A központi rész Vir sziget legnagyobb településén helyezkedik el "Vir"-en. Rengeteg étterem, kikötő, coctailbár van a központi részen,ahol a homokos partól a kavicsosig mindenféle strandolási lehetőség kínálkozik. Akik a változatos partszakaszokat kedvelik,ajánlani tudom a szigetet, hisz a zsúfolt szoláltatásokkal teli központi részen vagy a természet lágy ölén is ki pihenhetik a hétköznapok fáradalmait. Partszakasz 30km hosszú: hol aprókavicsos-hol sziklás-hol pedig homokos. Aki megunná a szigetet,átutazhat a szárazföldre ahol Privlaka halászfalú található vagy akár meglátogathatja a 11km hosszú Nin-ski lagúnát,de a 21km-re fekvő Zadar óvárosai is közkedvelt úti cél a túristák és apartman tulajdonosok körében.

Vir sziget-en megtalálható mindenféle infrastrukturális szempontból fontos tényező, mint buszpályaudvar, taxi, charter járat reptérre (20km), posta, bevásárlási lehetőségek (Müller, Tommy, Plodine, Konzum hiper-szuper market), bazársor, coctailbár és rengeteg étterem,kávézó.

Gyermekbarát Vir sziget, hisz vannak homokos partszakaszok, sekély kavicsos öblök,rengeteg játszótér és vízi gyermek trambulin-játszóház.

Összesítve: a sziget kiváló mikroklímája, változatos partszakasza, elhelyezkedése, családbarát szálláshelyei Horvátországban egyedülálló befektetési lehetőséget nyújtanak. Managementünk pedig mindenben segíti a befektetni és nyaralni vágyókat,akár az üzemeltetésben, -akár az ügyintézésekben.